Manifestări educaționale

DSC_0532

În perioada 15-17 mai 2015, Asociația ”Tinerii Ecologi Români din Iași” a organizat evenimentul Manifestări educaționale din cadrul festivalului studențesc Festudis.

Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Tineretului de lângă Casa de Cultură a Studenților Iași, prin participarea unui număr de 30 de organizații studențești cu diverse domenii de activitate – cultural, sportiv, sănătate, medicină, pshihologie, protecția mediului, chimie și altele. Scopul acestui eveniment a fost de promovare a activităților desfășurate de organizațiile studențești, dar și de socializare. Participanții la eveniment au avut ocazia să afle mai multe informații despre domeniile de activitate ale organizațiilor prezente și să participe la activitățile organizate în cele trei zile.

La Târgul Ong-urilor au participat și reprezentanți ai Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași care le-au oferit posibilitatea de a citi anumite cărți tuturor participanților.

În cadrul celor trei zile, fiecare organizație participantă a realizat activități specific domeniului de activitate, ASCIS a desfășurat diverse experimente cu alimente, TERIS a desfășurat activități de protejare a mediului înconjurător și de informare, studenții de la Farmacie, Stomatologie și Medicină au organizat activități care au încurajat sănătătatea, voluntarii LSETH le-au făcut cunoștință participanților cu roboțelul SUMO. În cadrul evenimentului s-au defășurat în fiecare seară diverse activități: sănătate prin mișcare, dans, promovarea studenților talentați.

În final, suntem foarte mulțumiți de impactul pe care l-a avut evenimentul asupra participanților, de numărul mare de organizații implicate – 30, de numărul mare de participanți – 400, de activitățile desfășurate și, de asemenea, suntem încântați de participarea Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi” Iași la acest eveniment.

 

Acest articol a fost publicat în Proiecte. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *