Festivalul Artei și Creației Studențești – GAUDEAMUS


_DSC5863

Festivalul Artei și Creației Studențești – GAUDEAMUS și-a propus să valorifice potențialul artistic și creator al tinerilor ieșeni prin implicarea acestora în crearea de momente artistice în diferite categorii. Festivalul s-a desfășurat în perioada 17 martie – 2 aprilie 2015, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași. Genurile artistice sunt: umor, dans, interpretare trupă muzică live, interpretare solist muzică live, expoziție, creație literară, grupuri vocale, teatru, film, etc.

poza2

Pe data de 13 mai 2015, în cadrul festivalului FestudIs s-a desfășurat Gala Laureaților Gaudeamus, unde au fost desemnați câștigătorii. La festivalul Gaudeamus au participat 6 alianțe formate din organizații studențești care au prezentat pe scenă momente artistice care au fost jurizate de un juriu format din referenții Casei de Cultură a Studenților Iași. Din partea Asociației TERIS au urcat pe scenă Loredana Cuibari- interpretă de muzică populară, Istrate Codruț și Monica Costin – soliști folk, Baciu Andrei – interpret muzică pop. În cadrul acestui concurs au fost punctate momentele artistice, prezența profesorilor în sală și a studenților care au susținut participanții.

În urma adunării punctajului acumulat, alianța formată din Asociația ”Tinerii Ecologi Români din Iași” din cadrul Facultății de Biologie și Liga Studenților Electrotehniști din cadrul Facultății de Electrotehnică a câștigat LOCUL I.

 

 

Acest articol a fost publicat în Proiecte. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *